Tu ai găsit copilul pierdut?

Cum te descurci azi cu copilul tău interior?

Dacă ți-ai deschis inima și ai început să stai de vorbă cu copilul din tine, te felicit! Sunt mândră de voi și relația voastră!

Eu am descoperit că relația cu copilul meu interior ajută în mod esențial la vindecarea suferințelor din trecut.

Dacă ai avut o copilărie plină de frică și de luptă este posibil să obișnuiești să te tragi în jos, să-ți pui frână. Doar că în același timp îl tragi în jos și pe copilul tău interior, iar el nu are unde să fugă. Deseori nu receptăm sentimentele copilului speriat din noi. Copilul interior al multora se simte derutat, singur și abandonat.

Ascultă dialogul pe care îl ai cu acest copil! E plin de critici și de mustrări? Dacă da, atunci nu te mai întreba de ce ești nefericit. Nu poți respinge o parte din tine și apoi să te aștepți la fericire și armonie interioară. Poate nici nu realizezi că faci asta, poate repeți ceea ce ai fost învățat. Dar tu poți schimba ceva. Poți învăța să iubești acel copil minunat din tine. Poți depăși limitările părinților și să regăsești calea spre copilul interior. El are nevoie să știe că îți pasă. Poate dura ceva vreme până să restabilești conexiunea, până înveți să-l iubești. Dar nu renunța! Orice pas mic e mai mult decât nimic. Dacă nu faci nimic, nimic nu se schimbă!

Convingerile învățate când erai mic sunt încă acolo în acel copil interior. Dacă părinții tăi aveau idei rigide (”învață matematică și fizică să te faci om”, iar ție îți plăcea muzica și dansul….), dacă ești dur cu tine însuți sau tinzi să ridici ziduri ca să te protejezi, înseamnă că acel copil interior este încă speriat.

Incetează să-i mai faci reproșuri și nu se va mai trezi speriat dimineața, întrebându-se pentru ce se va mai țipa la el azi.

Dacă încă nu poți avea grijă de copilul magic din tine înseamnă că încă mai ai ceva sau pe cineva de iertat.Intreabă-te: Pentru ce nu te-ai iertat încă? Ce trebuie să mai eliberezi?

Cum înveți să-ți iubești copilul interior?

Imaginează-ți că îl iei de mână, că mergeți împreună peste tot pentru câteva zile. Vizualizează experiențe minunate pe care le poți avea. Chiar dacă pare caraghios, fă-o! Chiar funcționează! Imaginează-ți o viață minunată pentru tine și copilul tău interior și Universul va răspunde și vei găsi căi de a te vindeca pe tine și copilul tău interior.

Indiferent de experiențele din trecut, acum tu ești stăpân/ă pe propria viață!

Poți da vina pe părinți, pe scoală, pe regimul politic sau poți îmbrățișa iubirea. E cel mai puternic purificator. Ea șterge chiar și cele mai adânci și mai dureroase amintiri deoarece e mai profundă decât orice altceva.

Între o viață plină de durere și una plină de fericire alegerea și puterea sunt totdeauna înlăuntrul tău.

Du-te la oglindă! Privește-te în ochi! Iubește ceea ce vezi. Afirmă cu voce tare: ”te iubesc, Viorica (numele tău)!” Repetă de multe ori…. până simți ceea ce spui.

Caută o fotografie cu tine de când aveai 5-6 ani (așa cum o vezi pe a mea). Ia-o cu tine la oglindă. Îndreaptă-ți privirea spre copilul tău interior care te privește din fotografie și spune: ”Îmi iubesc copilul interior! Te iubesc, Viorica (numele tău)! Îmi pasă de tine și te iubesc cu adevărat”

Stai acolo și vorbește-i, cere-i scuze pentru timpul cât ați fost despărțiți sau l-ai mustrat…. dacă simți ceva ud și sărat pe față te asigur că e în regulă… ia pachetul cu șervețele aproape, dar nu opri conversația… Lacrimile sunt catalizatorul care grăbesc conectarea cu copilul minunat pe care, în final, l-ai găsit!

Contact:  0744763973

http/:vioris.ro    fb   instagram

NU rata următorul articol! Ceva bun există în orice scriere… descoperă ceea ce e util pentru tine! ❤️

[newsletter_form type=”minimal”]

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *