Spune-ti povestea de nespus

Simți și tu uneori precum Vicky, mica vedetă Tik Tok, că nu ai chef de nimic, că vrei să fii lăsat/ă să zaci în neputința, nefericirea sau netrebnicia ta?

Iți amintești când alunecai pe gheață si cădeai? Poate că rămâneai pe jos puțin, dar apoi te străduiai să te ridici, chiar dacă presupunea un mare efort sau resimțeai durerea loviturii.  Uneori era nevoie de ajutorul unui prieten care să-ți întindă o mână puternică, pregătită să te susțină până te pui pe picioare!

Stresul cotidian, oboseala cronică, responsabilitățile date de diferitele roluri sociale pe care le-ai acceptat sau ai fost obligat/ă să le interpretezi, neprevăzutul și surprizele neplăcute pot să te facă să aluneci pe „gheața” vieții cotidiene și să simți că nu te poţi ridica de jos… Poate simți că nici nu vrei să te mai ridici și ai vrea să te învăluie întunericul, să se tragă cortina peste scena vieții.

Să știi că niciunul dintre cei care au alunecat nu a rămas pe pământul înghețat. Ori și-au activat voința, ori au fost ajutați să se ridice.

Dacă ai dureri sufletești ce te săgeată atât de tare că nu poţi să te „miști”, dacă porți poveri sufletești atât de grele că nu te mai poţi ține pe picioare, dacă lacrimile tale sunt atât de fierbinți că ți-ar arde ochii dacă le-ai plânge atunci chiar ai nevoie de un suflet empatic, dar pregătit (calificat) să te susțină până „te pui pe picioare”.

Mă găsești cu siguranță, în măsura în care vrei „să te scuturi de zăpadă” si să-ți spui povestea de nespus!

Nu rata următoarele articole! Nu se știe care ți se potrivește ca o mănușe.

[newsletter_form type=”minimal”]

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *