Tipuri de ionizatoare de Apa Kangen

Leveluk Kangen 8

Puternicul aparat de anti-oxidare cu 8 plăci

Este cel mai puternic aparat de apă cu efect anti-oxidant de la Enagic®. Include 8 plăci din titan acoperite cu platină, pentru o mai bună ionizare a apei și un potențial crescut de producere a anti-oxidanților. Puteți beneficia de acest aparat care produce apa Kangen® în orice țară, mulțumită capacității sale de alimentare multi-voltaj și a alimentatorului interschimbabil (vândut separat). dacă sunteți în căutarea unui aparat puternic și versatil, cu o mulțime de funcții automate accesibile și care consumă foarte puțină energie, atunci Kangen® 8 este perfect pentru dvs. Preț: 3.660 euro + TVA.

Electrozi: 8

Dimensiune placă (mm): 135 x 75

ORP negativ (mV): -850

Interval pH: 2,5 - 11,5

Rezultat: 5 tipuri de apa

Putere (W): 230

Leveluk SD501 Platinum

Cel mai puternic model pentru gospodării

Leveluk SD501 este cel mai popular model pentru gospodării, fiind aparatul perfect pentru dvs. și familia dvs. Acest aparat, lider pe segmentul său de piață, se conectează ușor la robinetul de la bucătărie și produce cele 5 tipuri de apă Kangen® (a se vedea mai jos) în cantități suficiente pentru dvs. și pentru persoanele apropiate. Deși este incredibil de puternic, SD501 este și foarte compact și se potrivește perfect pe dulapul din bucătărie. Ecranul LCD cu funcții complete este atrăgător și ușor de folosit. SD501 este modelul "Amiral" al Enagic pentru că oferă în plus oxigen stabil, o mai bună curățare la nivel micro și niveluri negative mai scăzute ale ORP. La fel ca toate modelele 501, SD501 folosește o tehnologie inovatoare pentru efectuarea electrolizei, cu 7 electrozi din 99,97% titan pur, acoperiți cu platină. Preț: 2.780 euro + TVA.

Electrozi: 7

Dimensiune placă (mm): 135 x 75

ORP negativ (mV): -800

Interval pH: 2,5 - 11,5

Rezultat: 5 tipuri de apa

Putere (W): 230

Leveluk JR IV

Modelul Junior

JRIV are 4 plăci de electrozi, care reduce consumul de energie. Datorită consumului redus și a numărului mai mic de plăci, acesta este considerat cel mai "inteligent" model al companiei Enagic. Dacă sunteți în căutarea unui aparat Enagic care să producă 5 tipuri de apă, acesta este potrivit pentru început, după care îi puteți actualiza cu modelul de top K8. Familiile ar trebui să ia în considerare unul dintre cele mai robuste modele (SD501 sau K8) care are capacitatea de a produce 5 tipuri de apă pentru hidratarea zilnică, curățare și igienă personală.

Electrozi: 4

Dimensiune placă (mm): 135 x 75

ORP negativ (mV): -550

Interval pH: 2,5 - 11,5

Rezultat: 5 tipuri de apa

Putere (W): 120

Leveluk-R

Modelul Starter

Leveluk-R este unul dintre modelele "de început" ale companiei Enagic® pentru că poate fi achiziționat de către familii, aproape indiferent de bugetul disponibil. Puteți începe chiar de azi să beneficiați de consumarea apei alcaline Kangen® cu ajutorul Leveluk-R și să treceți mai târziu la modelul vedetă Leveluk SD501. Acest aparat produce 3 niveluri de apă potabilă alcalină și Apă de frumusețe (a se vedea mai jos), cu ajutorul a 3 electrozi din 99,97% titan pur acoperit cu platină. Mențineți-vă gradul de hidratare și bucurați-vă de o igienă personală sănătoasă în schimbul unui preț foarte avantajos! Preț: 1.600 euro + TVA.

Electrozi: 3

Dimensiune placă (mm): 118 x 82

ORP negativ (mV): -350

Interval pH: 6,0 - 9,5

Rezultat: 3 tipuri de apa

Putere (W): 100