Iți urmezi visul sau s-a destrămat deja?

„Dacă omul poate născoci un mecanism care să zboare la 12000 de metri deasupra munților, atunci poate găsi și un mod de gândire care să-l ridice deasupra unei dificultăți mai mari decât un munte.” – Norman Vincent Peale

Fiecare om are un vis care îl animă și toți avem capacitatea, inteligența și creativitatea de a-l îndeplini și a trăi viața pe care noi o alegem.

Ce se întâmplă totuși cu cei care nu reușesc? De ce nu-și realizează scopurile dacă toți putem să o facem? Cei care nu reușesc, renunță. Ai fost și tu tentat să-ți abandonezi visul?

1. Nu crezi în tine și-n realizarea lui. Cei din jur ți-au spus deja că e imposibil, mai bine să fii serios și să-ți vezi de viața ta obișnuită, să revii cu picioarele pe pământ și-n plus, nici măcar nu ai abilitățile necesare pentru asemenea scop. Și tu i-ai crezut pe ei?!

2. Ai dat de un obstacol. Lucrurile merg bine o perioadă, apoi dai de o problemă și renunți. Mintea ta începe să te saboteze: „Oricum, era mult prea greu. Ceilalți aveau dreptate. E o nebunie.” Ai avuzit vocea asta interioară?

3. E inconfortabil. Visul tău cere să renunți la multe beneficii pe termen scurt și te deranjează asta. El îți cere să te educi constant, să crești, să găsești soluții, alternative și să rămâi pe drum, mai ales atunci când e ceață.

Am avut și am și eu provocări asemănătoare, dar video-ul de mai jos s-ar putea să te inspire.

Cele 3 obstacole aflate între tine și visul tău pot fi depășite cu certitudine. În măsura în care vrei să afli care sunt cele 3 soluții te aștept la o întâlnire 1 la 1.

sau scrie-mi pe whatsapp.

Voi fi bucuroasă să împărtășesc cu tine din experiența mea de consilier stil de viață sănătos, dar aștept și să aflu realizările tale sau lecțiile învățate de tine în călătoria de împlinire a visului tău.

tel. 0744763973

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *