Pe scurt

Viorica Bota, pseudonim VIORIS, este născută pe plaiuri someșene la Gherla, Cluj, Licențiată a Universității Babeș-Bolyai în specialitatea fizică și consilier în stil de viață sănătos. Dorința de a vedea oameni fericiți mă îndeamnă să contribui benevol cu recomandări în privința sănătății, a unui mod de viață cu alegeri asumate spre starea de bine și o atitudine senină zi de zi.

Povestea mea

În ultimul an, de când dezvolt cu pasiune această afacere online, am învățat atât de multe lucruri despre mine. De fapt toată această călătorie personală m-a ajutat să conștientizez cine sunt eu cu adevărat și ce iubesc să fac. Chiar dacă la început am pornit strict pentru a-mi ajuta mai mult părinții la ameliorarea multiplelor lor afecțiuni în timp mi-am dat seama că de fapt această oportunitate este mai mult decat atât. 

Este despre empatie, bunătate și curaj!

Este depre a simți în inima ta suferința altuia și a-l ajuta să își împlinească nevoia de sănătate, de alinare, de echilibru. Este despre a asculta cu atenție durerea de dincolo de cuvinte și a-ți deschide mai întâi sufletul ca apoi mâna ta să acționeze. Este despre curajul de a-ți depăși limitările, fricile și descurajările venite de la cei care nu au îndrăznit niciodată să-și urmeze visul.

Și uite ce am descoperit despre mine pe acest drum:

Când iubești oamenii, ai pasiune și continui să îți dezvolți abilitățile, nu obosești, nu devii frustrat, nu renunți când apar obstacole. Le înfrunți cu empatie, bunătate și curaj!

Iubesc cine sunt azi, răspândesc lumină, aduc valoare, trăiesc cu încredere, dăruiesc!

Certificare