Ionizator de Apa Kangen

Noul tau stil de viata incepe aici!

Ce este Apa Kangen?

Termenul Kangen înseamnă „reîntoarcerea la origini” în limba japoneză. Apa Kangen® este o apă alcalină, produsă de dispozitivele de ionizare şi filtrare Enagic. Timp de peste 40 de ani, apa Kangen® a fost utilizată în Japonia pentru a ajuta la redarea stării originale, alcaline a organismului. Aceste aparate pot transforma apa obişnuită de la robinet în apă de băut sănătoasă, alcalină, cu gust proaspăt. Apa Kangen® este superioară apei de la robinet şi apei purificate.

Proprietatile Apei Kangen

Bogată în hidrogen

Apa bogata în Hidrogen are o concentratie ridicata de Hidrogen Molecular (H2). Hidrogenul Molecular este un antioxidant eficient care se difuzeaza rapid la nivelul membranelor celulare, reduce radicalii liberi si suprima de stresul oxidativ.

Prin procesul de electroliza, apa de la robinet devine Apa Kangen, bogată în hidrogen.

Oxidare

Reactiile de oxidare din organism pot produce radicali liberi. Antioxidanții impiedica aceste reactii, dar ratele crescute de oxidanți si antioxidanți insuficienți in organism provoaca stres oxidativ si distrug sau ucid celulele.

Aprovizionarea constanta a surselor externe de antioxidanți ar trebui sa faca parte din dieta zilnica pentru a reduce stresul oxidativ și vatamarile asociate acestuia.

Alcalină

Ca in majoritatea lucrurilor din viata, sanatatea optima incepe cu echilibrul. Organismul nostru trebuie sa mentina un nivel echilibrat al pH-ului de 7,365, care este ușor alcalin.

O scara pH este utilizata pentru a determina daca o substanta este acida sau alcalina. Pe această scara 7.0 este valoarea neutră. Orice substanta a carei valoare este peste 7 este considerata alcalina, iar sub 7 este considerata acida.

Beneficiile Apei Kangen