Ai încedere în tine, mergi pe calea care are o inimă!

ai încredere în tine

Ai încredere în tine! Fă primii pași!  

Poți să stai și să vizualizezi că ești încrezător și puternic, dar rezultatele se vor vedea târziu și tot atunci când ești în acțiune. Așa că soluția e să ieși din zona de confort și să faci ceea ce te sperie. Nu asculta vocile celorlalți! Fii broscuța surdă care continuă să se cațere! Unii din preajma ta sunt blocați și proiectează spre tine neputințele și fricile lor. Tu poţi reuși!

Nu încerca să urci 100 de scări din prima zi, însă o treaptă poate face minuni. Oricât de grea ar fi urcarea, amintește-ți de ce vrei visul? Care e scopul din spatele lui? Ce te entuziasmează?

Poți face lucrurile mai ușoare dacă ai mintea orientată spre soluții, spre rezultate și acționezi din prezent. Oamenii care au reușit, sunt cei care au perseverat chiar și atunci când totul părea inutil.

Eu rostesc mereu „Ajut eu” și continuu să-mi privesc semenii cu bunătate, empatie și curaj!

Când dai de un obstacol perseverează

Gândește-te la soluții și mergi mai departe. Încet sau repede, aleargă sau târăște-te, dar nu te opri aici! Fiecare obstacol ascunde în el o cheie care te va ajuta să deschizi alte porți spre realizarea ta. Uită-te la oamenii care au reușit. Crezi că ei nu au avut parte de greutăți? Cu cât succesul e mai mare, cu atât mai multe dificultăți au avut pe drum. Dar nu s-au oprit.

Fără încercări și obstacole viața nu ar avea niciun criteriu după care să aleagă învingătorii. Așa că ai încredere în tine, tu poți fi învingător!

Da, este inconfortabil uneori. 

ai încredere în tine

Fiecare vis cere sacrificii. Adaugă valoare zilnic și educă-te în direcția creșterii abilităților tale. Gândește-te la visul tău. Ceea ce faci astăzi determină ce se întâmplă în viitor. Oricât ar părea de nesemnificativ, alegerile de astăzi îți croiesc drumul de mâine. E un drum potrivit cu visul tău?

Diferența între un drum greu ales de tine și unul ușor ales de alții, este că cel ales de tine are o inimă. Are în el viață, bucurie și sămânța unei realizări care va sluji binelui celorlalți.

Eu mă gândesc mereu că, dacă înaintez dovedind empatie, bunătate și curaj, pot deveni un exemplu și pot inspira și alți oameni să pășească cu încredere pe calea care are o inimă.

Nu uita să ai încredere în tine!  Ai potențialul de a ajunge pe vârful unui munte și să strigi AM REUȘIT! Diferența o faci dacă nu te oprești la primele probleme și continui să urci pe întuneric, ceață, ploi… fiindcă poţi avea certitudinea că soarele va străluci pe calea care are o inimă!

Tu ce alegi? Hai la o întâlnire să-mi spui cum e drumul spre visul tău:

telefon/whatsapp: 0744763973

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *